Despre noi

Cycle European S.R.L.

În mod concret, activitatea Cycle European a început în februarie 2005, principalele activități desfășurate fiind serviciile de promovare a produselor financiar-bancare, în principal carduri de credit și credite de nevoi personale, și serviciile de încasare a creanțelor bancare și nonbancare.

Cycle European este membră a Asociației de Management a Creanțelor Comerciale din iunie 2008, asociație ce are drept misiune promovarea și protejarea activității de management al creanțelor comerciale prin modalități specifice. Începând cu decembrie 2009, Cycle European este membru al Consiliului Asociației de Management al Creanțelor (AMCC).

Know-how și certificare

Din dorința de a ne diferenția de celelalte companii, am dezvoltat un sistem de management al calității, care are ca scop îmbunătățirea continuă a nevoilor interne, îndeplinind standardul ISO 9001 certificat de către TUV HELLAS S.A.

Beneficiind de avantajul know how-ului, cu un management inteligent al resurselor umane, Cycle European a reușit să se impună în peisajul economic autohton ca un partener de încredere și succes, caracterizat prin dinamism, entuziasm, adaptabilitate și profesionalism.

Valorile Cycle European

Integritate

Ne ghidăm întotdeauna după cele mai înalte standarde de integritate și etică în toate interacțiunile noastre. Ne angajăm să fim mereu transparenți și corecți în relațiile noastre cu clienții, debitorii și toți partenerii noștri.

Profesionalism

Suntem o echipă de profesioniști dedicați, care oferă servicii de calitate superioară în domeniul colectării datoriilor. Ne angajăm să fim competenți, eficienți și orientați către rezultate în toate aspectele activității noastre.

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre și pentru rezultatele pe care le obținem. Ne angajăm să gestionăm cu grijă informațiile confidențiale și să respectăm întotdeauna drepturile și interesele tuturor părților implicate.

Inovație

Suntem orientați către inovație și ne străduim să identificăm și să implementăm cele mai bune practici și tehnologii în domeniul colectării datoriilor. Ne angajăm să fim mereu deschiși la noi idei și să căutăm constant modalități de a îmbunătăți serviciile noastre.

Empatie

Ne punem mereu în locul clienților și debitorilor noștri, înțelegând nevoile și preocupările lor. Ne angajăm să tratăm fiecare caz cu empatie și respect, căutând soluții personalizate și durabile pentru fiecare situație.

Excelență

Ne străduim să atingem și să depășim standardele de excelență în tot ceea ce facem. Ne angajăm să fim mereu dedicați în oferirea serviciilor de cea mai înaltă calitate și să ne depășim mereu așteptările clienților noștri.

Referitor la activitatea desfășurată până acum, ne mândrim cu faptul ca am reușit sa ne atingem obiectivul și anume am reușit sa devenim prima opțiune pentru partenerii noștri în ceea ce privește externalizarea serviciilor de promovare a produselor financiar-bancare sau a serviciilor de colectare a creanțelor.

Misiunea noastră

La Cycle European, misiunea noastră este să oferim servicii de colectare a datoriilor de cea mai înaltă calitate, cu profesionalism și transparență.

Ne străduim să fim partenerul de încredere al clienților noștri, ajutându-i să-și maximizeze recuperările și să-și minimizeze pierderile financiare.

În parteneriat cu Cabinetul de Avocatură Bogaru Christian – BCHLAW, oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate în domeniul recuperării creanțelor.

Cycle European se bucură atât de expertiza, cât și de susținerea BCHLAW – o echipă de avocați multinațională de notorietate internațională care, de peste 25 de ani, oferă asistență și reprezentare legală oricărui client cu operațiuni concentrate în Elveția, Franța, Italia și Europa de Est.

Cu o abordare integrată și expertiză juridică solidă, suntem dedicați să obținem rezultate pozitive pentru clienții noștri, asigurându-ne că interesele lor sunt protejate în întregul proces.

Avem soluția potrivită
pentru orice situație

Situația companiei dumneavoastre va fi analizată de specialiștii noștri,
care întotdeauna vă vor oferi soluția optimă.

keyboard_arrow_up