Politica de confidențialitate

Prevederi legale

Cycle European este Operator de Date cu Caracter Personal înregistrată sub numărul 2014, conform art 24 alin.(2) din Legea nr. 677/2001.

Cycle European nu dezvăluie și nu utilizează nici o informație confidențială în beneficiul propriu sau în beneficiul terților. Informațiile considerate confidențiale sunt înscrise (pe orice suport: hârtie, electronic etc.) și verbal. Procedurile de colectare a debitelor folosite de către Cycle European respectă toate legile aplicabile în domeniu.

Website-ul nostru utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiză web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit website să analizeze modul în care utilizați respectivul website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a website-ului (inclusiv adresa dumneavoastră IP) vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE și/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea website-ului pentru operatorii website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea website-ului și la utilizarea internetului.

keyboard_arrow_up